Ένα Σαββατοκύριακο στη Ράη

Ένα Σαββατοκύριακο στη Ράη

Τόσο γραφική και με τόσα υπέροχα μέρη για φαγητό. Εμφανίζονται μερικά από τα μικρά hotspots που επισκεφτήκαμε κατά το Σαββατοκύριακο!

Το Fig – @thefigrye σημείο αναφοράς για μπρανς/πρωινό. Εκείνα τα Huevos Rancheros και το Salmon Benny, νόστιμα. Επίσης, ο παγωμένος καφές και τα smoothies είναι απλά για να πεθάνεις. Βεβαιωθείτε ότι φτάσετε εκεί νωρίς!
Το Knoops – @knoopschocolate ο βασιλιάς των ζεστών σοκολάτων. Όλες οι διαφορετικές βάθη και γεύσεις σοκολάτας χτυπημένες σε ζεστές/παγωμένες/γαλακτωματοσακουλίτσες. Για να πεθάνεις και ένα σίγουρο πρέπει να επισκεφθείς.
Το White House – @whitehouserye ένα σημείο πρωινού με το δικό του κύρος αλλά εκείνα τα νόστιμα γλυκά για πακέτο και τα muffins; ΓΕΥΣΗ. Δώσε μου muffins με αλμυρή καραμέλα ή έναν κέικ καφέ και καρύδα οποιαδήποτε μέρα!
Το Tillingham – @tillinghamwines χειροποίητο οργανικό κρασί, πίτσες, τι περισσότερο να θέλεις; Φρέσκο τσίλι και τυρί από κατσίκα και πιθανόν το καλύτερο ψωμί με σκόρδο που υπάρχει. Πάνω στο εστιατόριο τους είναι λίγο πιο φανταχτερό, αλλά δώσε μου εκείνη την πίτσα και το πορτοκάλι κρασί οποιαδήποτε μέρα!