Κρεμώδες μανιτάρια στο τοστ

Κρεμώδες μανιτάρια στο τοστ

Συντριβάνι σαββατοκύριακου/γεύμα πρωινού που αγαπώ. Ίσως αρχίσω μια σειρά με brunch ή τοστ toppings καθώς αυτό είναι ό,τι τρώω τα περισσότερα σαββατοκύριακα! Ανακάλυψα ένα μικρό κινεζικό σούπερ μάρκετ κοντά στο μέρος όπου μένουμε τώρα και η φρέσκια λαχανικών του είναι ΥΠΕΡΟΧΗ. Τα μανιτάρια πλευρά είναι νόστιμα αν μπορείτε να τα βρείτε – πολύ κρεατώδη και η υφή είναι ακριβώς όπως αυτή του κοτόπουλου, εάν και πολύ περισσότερο δεν νομίζω ότι γεύονται ή έχουν την υφή των συνηθισμένων κλειστών μανιταριών καθόλου. Δοκιμάστε τα αν τα δείτε στα ράφια σας!

Μερίδες 1 Καλές παχιές φέτες ψωμί σούργιου για ναστοσταριστούν 100-150g μανιτάρια, χρησιμοποιήσαμε πλευρά εδώ Και ένα τελευταίο σακούλι με σπανάκι (γιατί το Κυριακάτικο καθαρισμός του ψυγείου είναι σωστός!?) 1/2 κ.γ. μουστάρδα Dijon @maille
1 κ.σ. κρέμα φρέσκα Splash από σάλτσα Worcestershire @leaandperrinsuk Τυχαίο παρμεζάνα
Αλάτι & πιπέρι

Συναρμολόγηση 1. Ψήστε το ψωμί σας 2. Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε λίγο λάδι και προσθέστε τα μανιτάρια σας. Με τα πλευρά δεν χρειάζεται να τα κόψετε, αλλά να τα σπάσετε αντ’ αυτού. Μόλις ζεσταθούν.. Μην τα ακουμπήσετε! Μειώνει το νερό που χυθεί.. άφηστε τα να ψήσουν για περίπου 4-5 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε. Αποσπάστε αλάτι και πιπέρι. 3. Προσθέστε το σπανάκι σας αν υπάρχει και μαραίνεται. 4. Προσθέστε όλες τις σάλτσες σας και βράστε ψηλά για 2 λεπτά. Βάλτε το στο τοστ σας και απολαύστε!