Φορτωμένα Cajun chips με καυτή μοσχαρίσια κιμά… επίσης γνωστά ως Beef Chip Nachos σωστά;

Φορτωμένα Cajun chips με καυτή μοσχαρίσια κιμά… επίσης γνωστά ως Beef Chip Nachos σωστά;

Βασικά αυτό είναι; Βασικά το πρωτότυπο ενός νάτσο αλλά με σπιτικές πατάτες, γλυκές καραμελωμένες πιπεριές και κρεμμύδια και καυτό μοσχαρίσιο κιμά, πάνω με τυρί και jalapeños. Γεύση. Επίπεδα καλοσύνης. Πραγματικά όχι το πιο φωτογενές πιάτο για το Instagram αλλά Ήταν παρα πολύ νόστιμο.

Για 2 μερίδες (μεγάλη ποσότητα ha!)
500g Πατάτες
250g Απολαυστικό Μοσχαρίσιο Κιμά (είχαμε 3%) – μπορείτε εύκολα να το αντικαταστήσετε με @quorn_uk εδώ επίσης!
1 x Πιπεριά (οποιονδήποτε χρώμα θέλετε!)
1 x Κόκκινο Κρεμμύδι
Μείγμα Cajun
Σκόνη Σκόρδου
Τσίλι Μπαλκόνια
1 x Κόκκινη Πιπεριά
3 x Σκελίδες Σκόρδου
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
Χαλαπένιο
Χαμηλό Παχύ Τυρί Μοτσαρέλα (150γρ)
Τσένταρ 30γρ
Αλάτι & Πιπέρι

Συναρμολόγηση –
1. Ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς και επικαλύψτε ένα ταψί ψησίματος με λαδοσκεπάσματος.
Ξεφλούδιστε (κρατήστε τη φλούδα) τις πατάτες σας σε τσιπς και βάλτε τις σε ένα μπολ. Αρωματίστε με κάποιο cajun, σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι και λίγο λάδι/φωτιά. Ανακατέψτε ώσπου να απορροφήσουν το μίγμα και βάλτε τις στο φούρνο για 30 λεπτά (στρίβετε στα 15!)
2. Ψιλοκόψτε το κόκκινο πιπέρι και τριμπλαρετε το σκόρδο. Φέταρετε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και τρίψτε το τυρί μοτσαρέλα και το τυρί τσένταρ.
3. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ψήστε το μοσχαρίσιο κιμά σας. Όταν αρχίζει να παίρνει χρώμα, προσθέστε το φρέσκο τσίλι, το σκόρδο, το μείγμα cajun, τις τριμμένες πιπέριες και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά.
4. Προσθέστε την πάστα ντομάτας και ένα σταγόνι νερό και μαγειρέψτε για άλλα 5 λεπτά.
5. Μόλις όλα μαγειρευτούν, αφαιρέστε από τη φωτιά και τοποθετήστε σε ένα μπολ. Βάλτε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια στην ίδια κατσαρόλα και μαγειρέψτε μέχρι οι άκρες να αρχίσουν να καραμελώνουν.
6. Ώρα για την τοποθέτηση! Πάρετε ένα ανθεκτικό στο φούρνο πιάτο και τοποθετήστε τα τσιπς, στη συνέχεια τις πιπεριές και τα κρεμμύδια, ακολουθούμενα από το καυτό κιμά. Πασπαλίστε με το τυρί και τις jalapeños και επιστρέψτε το πίσω στο φούρνο για 5-8 λεπτά.
7. Σερβίρετε με μια πλευρά γιαούρτι και guac και απολαύστε!