Καλοκαιρινές σαλάτες νικουάζ με σολωμό

Καλοκαιρινές σαλάτες νικουάζ με σολωμό

Κάποιος άλλος είναι σε διάθεση για καλοκαιρινή (εννοώ πού είναι;) σαλάτα ήδη; Τόσο εύκολο να ετοιμάσετε γρήγορο γεύμα για το μεσημέρι, εδώ είναι η πολύ απλή μας σαλάτα νικουάζ με σολωμό.

Χοντρό χέρι σπανάκι ως βάση
Αυγή αγγούρι, κομματάκια
Μεγάλες κόκκινες ντομάτες – ειλικρινά αγοράστε μια καλή ντομάτα. Γεύονται τόσο διαφορετικά. Βεβαιωθείτε ότι έρχονται σε θερμοκρασία δωματίου, ρίξτε λίγο αλάτι και ελαιόλαδο πάνω για να απελευθερώσετε όλα αυτά τα αρώματα.
Φιλέτο σολωμού. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έτοιμο καπνιστό/προμηθευτείτε μαγειρεμένο, αλλά είναι τόσο εύκολο! Βάλτε το φιλέτο σας με λίγο αλάτι/πιπέρι στο φούρνο σε ένα μικρό φύλλο από αλουμινόχαρτο για 20 λεπτά.
Ψητή παντζάρι – τα πακέτα με Ϧμυγγισμένο χυμό παντζαριών είναι τόσο καλά! Βάλτε ένα στο φούρνο (δίπλα στο σολωμό) για 20 λεπτά με λίγο αλάτι.
Βρασμένο αυγό – @clarence_court γιατί είναι τα καλύτερα.
Λεπτά πράσινα φασολάκια που έριξαν μερικά καυτού νερού (και πάλι τα έβαλα στον ίδιο κατσαρόλα με το βρασμένο αυγό για 6 λεπτά!). Το dressing αποτελείται από 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος, 1 κ.γ. μουστάρδα Dunoon, μια σταγόνα λεμόνι, αλάτι και πολύ μαύρο πιπέρι.

Βάλτε τα όλα σε ένα μπολ και απολαύστε μια νόστιμη μεγάλη σαλατική μπολ.