Ιογενές Παγωμένο Φρούτο Γιαούρτι

Ιογενές Παγωμένο Φρούτο Γιαούρτι

Ήταν απολύτως αναγκαίο να δοκιμάσω αυτή τη συνταγή που έκανε τον γύρο του TikTok – ένα υγιεινό μικρό γευστικό σνακ για το καλοκαίρι, τι δεν αρέσει σε αυτό; Τόσο απλοί καιρογράφοι!

Απλά πάρτε ελληνικό γιαούρτι, λίγο αγαύη/μέλι/σιρόπι σφενδάμου και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα φρούτα σας (λιιιγο τα τσακίζουμε για να πάει η γεύση στο γιαούρτι) και μετά με ένα κουτάλι τατανάτε σε ένα φύλλο ψησίματος που έχει καλυμμένο με λίγο βουτυρόχαρτο. Τοποθετήστε στον καταψύκτη για 30 λεπτά μέχρι να παγώσουν καλά.

Λιώστε λίγη σκούρη (ή η γάλακτος!) σοκολάτα με λίγο λάδι καρύδας και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Βγάλτε τα παγωμένα κομματάκια γιαούρτι και βουτήξτε τα στο μπολ καλύπτοντας όλες τις πλευρές – θα γίνει λίγο αχνοχώρια! Σιγουρευτείτε οτι είναι όλα καλυμμένα και βάλτε πίσω στον καταψύκτη για 5 λεπτά.

Όταν θέλετε να τα φάτε, βγάλτε έξω από τον καταψύκτη και αφήστε τα για 5 λεπτά να αφυδατωθούν ελαφρά. Εμείς απλά τα κρατάμε σε μια τουπεργιατρόξυπνη στον καταψύκτη για να είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Ένα υγιές Magnum με γεύση σοκολάτας και βατόμουρο, αν με ρωτήσετε εμένα!!